Drie Koninklijke onderscheidingen in Heerenveen

HEERENVEEN – Tijdens de jaarlijkse lintjesregen reikte burgemeester Tjeerd van der Zwan namens de koning drie Koninklijke onderscheidingen uit: aan Riekie Kleinhesselink-Esselink uit Heerenveen, Willy Haanstra-Boersma uit Heerenveen en aan Hans de Nas uit Akkrum. Alle drie de personen werden benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau. Mevrouw Kleinhesselink-Esselink is vooral actief in de wereldwinkel, zorginstelling en in de muzikale ondersteuning bij kerken. Mevrouw Haanstra-Boersma zet zich in De Knipe in bij het korfbal en het shantykoor, en is al jaren actief geweest voor de Hartstichting. De heer De Nas is onderscheiden voor zijn werk als vrijwillig brandweerman. Het bericht Drie Koninklijke onderscheidingen in Heerenveen verscheen eerst op GrootHeerenveen.

Lees verder »