Harkemase Boys trekt twee regionale talenten aan

Harkemase Boys heeft zich versterkt met twee jonge en talentvolle spelers uit Marum: verdediger Kellian van der Kaap van Be Quick 1887 en vleugelspits Tom Boezerooy van SV Marum.De 18-jarige Van der Kaap speelt in de jeugd van Be Quick 1887. Hij begon met voetballen bij Marum en speelde drie jaar in de gezamenlijke jeugdopleiding van SC Cambuur en FC Groningen. Van der Kaap is snel en sterk en kan op veel posities in de verdediging en op het middenveld uit de voeten. Zijn voorkeur gaat uit naar linksback. "De Derde Divisie is natuurlijk een mooie en sterke competitie", vertelt het snelle en sterke talent. "De aanhang zorgt elke wedstrijd voor een goede sfeer. Verder vind ik Harkemase Boys de juiste club om me te ontwikkelen als voetballer. Ik wil veel spelen, veel trainen en belangrijk zijn voor de club."Boezerooy (17) is een rappe vleugelspeler met een goede voorzet en...

Lees verder »