HIS en VSZ verder als Vereniging Ondernemend Sneek

SNEEK – Handel Industrie Sneek (HIS) en de Vereniging van Sneeker Zakenlieden (VSZ) gaan samen verder als Vereniging Ondernemend Sneek. De op handen zijnde fusie is onlangs beklonken. Tijdens een laatste stemronde ook de leden van de HIS akkoord gegaan met een fusie tussen beide ondernemersverenigingen in Sneek. begin deze maand stemden de VSZ leden al unaniem voor een fusie tussen beide verenigingen. Aan deze fusie is een zorgvuldig traject voorafgegaan. In eerste instantie is gekeken naar samenwerking, echter beide besturen kwamen al snel tot de beslissing dat fusie op gelijkwaardige voet de beste oplossing zou zijn. ,,De afgelopen jaren zijn de leden hierover al regelmatig geïnformeerd en diverse commissies van beide verenigingen werken al sinds 2015 nauw samen. We hebben deskundige hulp ingeschakeld om het proces op een juiste en democratische wijze te laten verlopen”, aldus aftredend HIS voorzitter Jan van der Linden. De naam van de nieuwe ondernemersvereniging...

Lees verder »