Jeugdzeilen Slotermeer

BALK – Watersportvereniging “Sleattemermar” zet gedurende de zomer onder andere voor jeugd opnieuw allerhande activiteiten op poten op en rond het water van het Slotermeer. Noviteit: vier vrijdagmiddagen zeilen voor basisschoolkinderen. In samenwerking met de twee Balkster zeilscholen en de watersportvereniging kunnen jongeren van 8 tot 17 jaar bijvoorbeeld gedurende 5 middagen leren zeilen. Daarnaast verzorgt de vereniging, net als in de afgelopen jaren een aantal andere activiteiten als onderdeel van het jeugdzeilen. Natuurlijk hebben die met water en varen te maken. De denken val aan aan kanovaren op de Luts, leren omslaan én weer rechtop komen met een zeilbootje in een warm en overdekt zwembad en andere op varen gerichte activiteiten. En… nieuw dit jaar: Voor alle kinderen in de basisschoolleeftijd uit Balk en omgeving, vier vrijdagmiddagen lekker bezig zijn op het Slotermeer met bootjes en surfplanken. Plaats van handeling: Strand en water vlak voor “Het Roefke”, het gezellige...

Lees verder »