Koud nachtje voor verkopers op Heerenveense vrijmarkt

HEERENVEEN – De eerste verkopers van de traditionele vrijmarkt op Koningsdag zaten woensdagmiddag al met hun spulletjes in het centrum van Heerenveen. Woensdagavond sloten er steeds meer verkopers aan. Onder de luifel van het voormalige postkantoor aan het Burgemeester Kuperusplein zijn alle plekken al bezet. Ook onder de overkapping bij het ABC complex zaten de eerste verkopers woensdagavond al op hun plek. Door het gehele centrum zijn stukken stoep gereserveerd met stoepkrijt en lint. De verkopers die nu al zitten gaan een koude nacht tegemoet. De temperatuur gaat dalen tot rond het vriespunt. Donderdag gaat de vrijmarkt officieel van start. Ieder jaar komen er duizenden bezoekers op af. Wie in de middag genoeg heeft van het gesneup tussen alle snuisterijen kan het feest in op de Oude Koemarkt. Hier staat de horeca voor u klaar en zorgen feest dj’s voor een gezellig Koningsdagfeest. Het bericht Koud nachtje voor verkopers op...

Lees verder »