Liedjesboekjes centraal op feestelijke BoekStart-inloopochtend

HEERENVEEN – Op vrijdag 5 mei is er weer een BoekStart-inloopochtend in de bibliotheek aan het Burgemeester Kuperusplein 48 in Heerenveen. (Groot)ouders met baby’s en peuters zijn dan van 10.00 tot 11.00 uur van harte welkom. Omdat het op 5 mei (Bevrijdingsdag) feest is, maakt de bibliotheek met boekjes over muziek ook een feestje van deze inloopmorgen. Er kan volop meegelezen en meegezongen worden. Tijdens BoekStart-inloopochtenden kan men vragen stellen over (voor)lezen met heel jonge kinderen, kennismaken met verschillende soorten materialen die geschikt zijn voor de baby of peuter, ervaringen uitwisselen met andere ouders en wordt er voorgelezen. Dit alles onder het genot van een kopje koffie. Aanmelden is niet nodig, dus loop gerust binnen. De toegang is gratis. BoekStart is een programma dat het lezen met heel jonge kinderen bevordert. Met de baby of peuter op schoot een boekje ontdekken is leerzaam. Het stimuleert de taal- en spraakontwikkeling van...

Lees verder »