Menno de Vries maakt overstap naar k.v. SCO

“Per ingang van het seizoen 2017-2018 zal Menno de Vries uitkomen voor KV SCO. De in Oldeberkoop woonachtige Menno heeft van jongs af aan gekorfbald bij KC De Hoeve en hier zijn sporen verdiend op overgangsklasse en hoofdklasse niveau. Door middel van deze overstap wil Menno bekijken waar zijn plafond als korfballer ligt, iets wat volledig in lijn ligt met de ambities van de korfballers uit Oldeholtpade. Zowel het Bestuur als staf van KV SCO zijn zeer content deze schutter toe te kunnen voegen aan haar selectie. Waarom klanten kiezen voor Sinizon “Wij zijn echt super tevreden! Via kennissen werd Sinizon ons aangeraden, en de verwachtingen zijn meer dan waargemaakt. Prima service, een goed advies en een hele vriendelijke benadering.   The post Menno de Vries maakt overstap naar k.v. SCO appeared first on Flitsnieuws.nl.

Lees verder »