Open huis galerie Mildam zaterdag 6 mei

MILDAM: Op zaterdag 6 mei wordt in galerie Mildam, gevestigd in It Alde Tsjerkje aan de Schoterlandseweg 37 te Mildam, een OPEN HUIS gehouden van 14.00 – 17.00. Bezoekers worden verwelkomt met live muziek (deze keer piano en gitaar). Het team van de galerie staat klaar om uitleg te geven over hun technieken zoals edelsmeden, glas in lood, vilten, schilderen, weefkunst en mozaïeken. Tijdelijk exposant Elly Sijbrandij vertelt u graag alles over haar keramiek vogels. Haar expositie is in het kerkje te zien tot en met donderdag 1 juni aanstaande. In de galerie is gelegenheid voor een kop koffie of thee. Graag tot ziens! Waarom klanten kiezen voor Sinizon “Wij zijn echt super tevreden! Via kennissen werd Sinizon ons aangeraden, en de verwachtingen zijn meer dan waargemaakt. Prima service, een goed advies en een hele vriendelijke benadering. The post Open huis galerie Mildam zaterdag 6 mei appeared first on Flitsnieuws.nl.

Lees verder »