SC Cambuur ongewijzigd tegen FC Eindhoven

LEEUWARDEN – SC Cambuur speelt vrijdagavond een thuiswedstrijd tegen middenmotor FC Eindhoven.  De Leeuwarders kregen eerder dit seizoen (30-10-2016) in een troosteloos leeg Jan Louwers Stadion met 2-0 klop. Voor de formatie van trainer Sipke Hulshoff is er dus het een en ander recht te zetten. Bovendien is er in de competitiestand nog een prestigestrijd met Jong Ajax gaande voor wat betreft de tweede plaats op de ranglijst.  Hulshoff liet na de woensdagtraining weten zoveel mogelijk vast te gaan houden aan de basiself van vorige week. ,,We willen het publiek vermaken en de goede lijn doortrekken.” Inzetbaarheid spelers Ricardo Kip (kuitbeen) is voldoende hersteld en behoort voor het eerst sinds lange tijd weer tot de selectie. Delvechio Blackson kampt nog altijd met een enkelblessure en zal dus geen speelminuten kunnen maken. Noureddine Boutzamar ontbreekt eveneens (wegens nasleep hoofdpijn na botsing). Vermoedelijke opstelling Zeinstra, Van Deelen, Steenvoorden, Schilder, Peersman, Monteiro, Bakker, Lilipaly,...

Lees verder »