Simen Atsma slaat TTS voorzitter met zesklapper om de oren

Tijdens de laatste ronde van de onderlinge was er bij damclub TTS weer volop sensatie. Van de 22 aanwezige leden moesten een aantal nog een inhaalwedstrijd spelen terwijl anderen de strijd aangingen voor de beroemde Feanster Toer bokaal.In de hoofdmacht was het opnieuw Simen Atsma uit Eastermar die de volle aandacht opeiste. Terwijl de avond nog maar net was gevorderd ontstond er rumoer in de zaal. Voorzitter Karel de Bruin dacht toe te slaan maar Simen had een verrassing voor hem in petto. Met een fraaie zesklapper die je maar eens in de zoveel tijd meemaakt werd Karel met een nul naar huis gestuurd. Atsma bevestigde te laat in het seizoen dat hij zijn vorm terug heeft gevonden. Op de bijgaande foto voor de liefhebber te bewonderen. De overige partijen in deze groep verliepen geruisloos in remise zoals werd verwacht.In de B groep was het de ruim negentiger jaar oude...

Lees verder »