Simon de Haan benoemd tot Lid in de Orde van Oranje Nassau

Op woensdag 26 april ontving de heer Simon de Haan (69) uit Hallum een Koninklijke Onderscheiding. Hij ontving uit handen van burgemeester Wil van den Berg de titel Lid in de Orde van Oranje Nassau.De heer de Haan uit Hallum ontvangt de titel Lid in de Orde van Oranje Nassau vanwege diverse werkzaamheden. Zo was de heer de Haan van 1971 tot 1980 lid van het organiserend comité van de Hallumer autocross. Van 1988 tot 2006 was hij vrijwilliger bij voetbalvereniging SV Wykels in Hallum. Gedurende achttiende jaar was hij actief als grensrechter voor het eerste elftal. Vanaf 1996 tot 2006 was hij binnen de club actief als gastheer voor de scheidsrechters die de wedstrijden in goede banen kwamen leiden. Van 1988 tot 2014 was de heer de Haan kerkvoogd van de Hervormde Gemeente te Hallum. Hij was mede verantwoordelijk voor het onderhoud en beheer van de kerkelijke gebouwen, woonde vergaderingen van het college...

Lees verder »