Spetterende acts tijdens scholenplaybackshow

Woensdag 26 april stond de scholenplaybackshow op het programma van de Kollumer Katdagen. Het publiek wat in grote getale op deze middag was afgekomen kon genieten van 16 prachtige optredens. De kinderen uit de onder- en bovenbouw van het basisonderwijs uit onze gemeente streden vol vuur om de eerste plaats.Bij de onderbouw is  de eerste prijs naar 't Oegh  Munnekezijl gegaan met het nummer Zes heksen bij elkaar ( sesamstraat) De tweede prijs Koningin Julianaschool  Kollum met  Oma's aan de top. Derde prijs was voor  Bernhardschool Kollum met  Secret Love SongBij de bovenbouw ging de eerste prijs naar Koningin Julianaschool Kollum met het lied Magic. Tweede prijs Prins Bernhardschool Kollum  met  Cantainersong. Derde prijs was voor De Wegwijzer  uit Kollumerpomp met  Bang Bang.De jury hadden deze middag de moeilijke taak om de deelnemers te beoordelen. De presentatie was deze middag in handen van Djoeke Numan.Spetterende acts tijdens scholenplaybackshow

Lees verder »