Stemmen van ‘De Grote Drie’ klinken in De Harmonie

LEEUWARDEN – In hun muziekvoorstelling ‘Adèle Conny Jasperina – De Grote Drie’ geven drie vakvrouwen van nu mooiste liedjes van vroegere vedettes een nieuwe glans. De voorstelling is zondag 7 mei om 15.00 uur te zien in De Harmonie. Verdraagt het koninkrijk van het podium drie koninginnen tegelijk? Past Adèle Bloemendaal samen met Conny Stuart en Jasperina de Jong in één programma? ,,Geen denken aan!’’, zou Adèle onmiddellijk hebben geroepen. Maar als er een uitnodiging komt van een rijke club Hollandse emigranten in het buitenland, gaat ze overstag. Want zó’n hoge gage maakt weigeren onmogelijk voor een vedette met chronisch geldgebrek. Zielzusters De voorstelling ‘Adèle Conny Jasperina – De Grote Drie’ neemt het publiek mee naar de repetities bij Adèle thuis, waar de kamer soms te klein lijkt voor drie grote ego’s tegelijk. Maar als ze eenmaal met elkaar op reis zijn, blijken ze meer gemeenschappelijk te hebben dan ze...

Lees verder »