Vijf onderscheidingen op Schiermonnikoog

SCHIERMONNIKOOG Op Schiermonnikoog heeft burgemeester D.J. Stellingwerf op 26 april om 11.00 uur vijf onderscheidingen uitgereikt. Klaas Sikkema, Lieuwe Klabbers, Piet Huisman, Arie Holwerda en Bea Holwerda-Derlagen zijn allen benoemd tot Lid in De Orde van Oranje-Nassau. Sikkema, K. (Klaas), geb. 26-02-1953 De heer Sikkema zet zich al ruim 25 jaar in voor de KNRM op Schiermonnikoog. Een betrokken en bewogen KNRM-er die een spilfunctie bekleedt voor het reddingstation op Schiermonnikoog. Daarnaast verzorgde de heer Sikkema de recreatiekrant “Lytje Pole”. Klabbers, L.W.H. (Lieuwe) , geb. 13-07-1961 De heer Klabbers heeft zich ruim 26 jaar met hart en ziel ingespannen voor de vrijwillige brandweer op Schiermonnikoog. Niet alleen als Manschap & Bevelvoerder, maar ook als instructeur en ploegleider. Hij heeft jarenlang zijn nieuwe collega’s op het eiland opgeleid. P. (Piet) Huisman, geb. 15-05-1953 De heer Huisman is op vele fronten actief. Voor de muziekvereniging, de begrafenisvereniging en daarnaast als trompetist en...

Lees verder »