Vrijmarkt en muziek op Koningsdag in Heerenveen

HEERENVEEN – Traditiegetrouw staat het centrum van Heerenveen op Koningsdag 27 april weer in het teken van een vrijmarkt. De winkelstraten worden dan weer voor een dagje het domein van de jeugd om de meest uiteenlopende spulletjes aan de man te brengen. Overigens zijn veel fanatieke handelaartjes de avond en nacht vantevoren al te vinden in het centrum om hun verkoopplaats af te bakenen. In de loop van de middag is er dan weer een muzikaal feest op de Oude Koemarkt en Vleesmarkt in het centrum van het Friese Haagje. Ook nu zal er weer een groot podium worden gebouwd op de Overkluizing waar verschillende dj’s met een breed repertoire voor een swingende middag en avond zullen zorgen. Uiteraard zal de horeca aan deze straat zorgen voor biertappunten. En daarnaast zijn er ook hapjes te krijgen.

Lees verder »