Wegen Lucas Bijker en sc Heerenveen scheiden na dit seizoen

HEERENVEEN: Lucas Bijker en sc Heerenveen nemen na het lopende seizoen afscheid van elkaar, daarmee komt een einde aan een tweejarige samenwerking. Gerry Hamstra: ,,We hebben de afgelopen periode goede gesprekken gevoerd met Lucas, maar er is uiteindelijk besloten om niet met elkaar door te gaan. Lucas heeft aangegeven graag nog een stap naar het buitenland te willen maken. Wij respecteren dat besluit en gunnen hem uiteraard een mooie vervolgstap in zijn carrière.’’ Lucas Bijker kwam in 2015 over van SC Cambuur en speelde tot dusver 59 officiële wedstrijden in de Eredivisie voor sc Heerenveen. Waarom klanten kiezen voor Sinizon “Wij zijn echt super tevreden! Via kennissen werd Sinizon ons aangeraden, en de verwachtingen zijn meer dan waargemaakt. Prima service, een goed advies en een hele vriendelijke benadering. The post Wegen Lucas Bijker en sc Heerenveen scheiden na dit seizoen appeared first on Flitsnieuws.nl.

Lees verder »