Zingen met kinderen Bij Bosshardt

SNEEK – Zingen met je Kind. Dat is een nieuwe activiteit bij het onlangs geopende  Bij Bosshardt van het des Heils Sneek. ,,Vind je het leuk om samen met je kind (0-4 jaar) aan een muzikale activiteit deel te nemen, waarbij je in contact komt met andere ouders? Vind je het leuk om naast de Hollandse kinderliedjes ook gedachten over opgroeien en opvoeden met andere ouders te delen? Doe dan mee”, aldus Immy Hoekstra-Rondaan van Bij Bosshardt. de zingochtenden zijn op woensdag 10 mei, 24 mei en 7 juni. Aanvang: 09.45 uur met koffie/thee. Van 10.00 – 10.45 uur zingen met de kinderen (met behulp van manieren, speelgoed en instrumentjes). Na een korte pauze mogen de kinderen spelen en kunnen de ouders in gesprek rond wisselende thema’s. Rond 11.45 uur is het afgelopen. Locatie: Worp Tjaardastraat 336, 8602 XP Sneek. Er zijn aan deze activiteit geen kosten verbonden. Meer informatie of...

Lees verder »