300 duizendste bezoeker verwacht in Theater Sneek

SNEEK – In het staartje van seizoen 2016-2017 wordt de 300 duizendste bezoeker van Theater Sneek verwacht. Toepasselijk genoeg geeft de teller aan dat de gelukkige over de drempel zal stappen tijdens de Masterclass Geluk van Guido Weijers op donderdag 18 mei. Deze bezoeker zal zeker gelukkiger naar huis gaan, want hij of zij ontvangt 30 vrijkaarten voor het nieuwe seizoen uit handen van Guido Weijers. Maar niet alleen deze bezoeker wordt die bewuste avond in het zonnetje gezet. Bezoekers worden opgeroepen hun geluksgevoel over een bezoek aan Theater Sneek aan het papier toe te vertrouwen en bij binnenkomst in te leveren. Uit de inzendingen worden een tweede en derde geluksvogel geselecteerd die met 20 en 10 vrijkaarten Theater Sneek zullen verlaten. Voor de overige bezoekers is er natuurlijk de theatercollege van Guido Weijers zelf. Weijers volgde aan de Erasmus Universiteit Masterclasses over ‘geluk‘, deed in Bhutan onderzoek naar het...

Lees verder »