Achttiende editie Toerkoop Be Quick voetbaldagen groot succes

Op woensdag 25 en donderdag 26 april werd alweer de achttiende editie van de Toerkoop Be Quick voetbaldagen gehouden. Ruim 200 kinderen deden mee aan dit voetbalfestijn, dat dit jaar in het teken van de Duitse Bundesliga stond.Op dag 1 konden de deelnemertjes meedoen aan een gevarieerd voetbalcircuit. De jeugd onder 17 jaar kon ook een circuit afleggen op een eigen veld en speelde het vertrouwde 'kaartspel'. Dag 2 stond in het teken van het 4 tegen 4 toernooi. De hele dag werden er poulewedstrijdjes gespeeld van 15 minuten en rond 17 uur was het tijd voor de grote finales per leeftijdscategorie! De weersomstandigheden waren prima: fris maar fijn voetbalweer. Veel 'eigen jeugd' had zich opgeworpen als leiders/coaches van de teams en beide dagen verliepen vlekkeloos.De organisatie die dit jaar uit Marianne van der Vaart, Alfred Bakker, Binne de Jong, Marten Rottiné, Popke Alle Veenstra, Aldert Hietkamp en Richard Knoop bestond...

Lees verder »