Broekster Boys zoekt assistent-trainer

DAMWALD – Broekster Boys is voor het komende seizoen op zoek naar een assistent-trainer voor de A- selectie. Broekster Boys is een ambitieuze club. Het eerste team komt uit in de tweede klasse. De club heeft de beschikking over een kwalitatief goed kunstgrasveld, waar alle teams hun trainingen op afwerken. De A-selectie traint op dinsdag en donderdag. Op dinsdag is ook Douwe Graansma als keepertrainer aanwezig. Van de assistent-trainer wordt verwacht dat hij naast hoofdtrainer Ron de Boer de trainingen van de A-selectie verzorgt en op zaterdag actief betrokken is bij de voorbereidingen en begeleiding van wedstrijden. Ook zal de assistent-trainer samen met Albert Wijbenga (trainer van het tweede team) een actieve rol spelen bij de organisatie rond de jong senioren ( <23). Ben jij in het bezit van minimaal TC3 en ben je enthousiast over bovenstaande, stuur dan je brief met motivatie en CV naar voetbalzaken@broeksterboys.nl. Voor aanvullende informatie kun je...

Lees verder »