Damclub Lemmer huldigt kampioenen

LEMMER De slotavond van Damclub Lemmer stond in het teken van het sneldammen en de prijsuitreiking. Na een korte ledenvergadering, waarin de hoogte en dieptepunten van het afgelopen seizoen nog eens de revue passeerden, kwamen de borden en schijven op tafel voor het traditionele sneldammen. Bij de toppers was dit keer Geert van der Molen de beste sneldammer. De prijzen waren in natura zelf door de leden ingebracht in de vorm van wijn, worst, koek en banket. Op 4 september gaat het nieuwe seizoen weer van start. De winnaars op een rij. Onderlinge competitie: Eerste klasse 1 Peter Achterstraat , 2 Hans Poepjes, 3 Joop Beetsma. Tweede klasse: 1 Gabe Heijboer, 2 Jan Niezen, 3 Willem Akkerman. Bondscompetitie: Eerste klasse 1 Geert van der Molen, Tweede klasse 1 Bouke van der Werff. Bekercompetitie: 1 Willem Akkerman, 2 Peter Achterstraat.

Lees verder »