Eerste open proefles turnen bij SVK groot succes

KOLLUMERZWAAG Woensdag was voor de eerste keer een open turnproefles voor leden en niet-leden van SVK. Maar liefst 21 meiden hadden zich opgegeven. Een hele grote groep, waar SVK erg blij mee is. De meiden mochten laten zien wat ze konden en de trainsters keken of er talentjes tussen zaten. Aan het einde van de training kreeg iedereen een mooi diploma uitgereikt. Op 10 mei is er bij SVK nog een open acroles. Iedereen vanaf 6 jaar mag dan een les gratis mee komen doen bij acro. Deze les wordt begint op 17:00 uur en is om 19:00 uur weer afgelopen. SVK nodigt dan ook iedereen bij deze uit om mee te doen! Ook is de club nog dringend op zoek naar juryleden, zonder hun geen wedstrijden. Juryleden zijn hard nodig bij acro, turnen en groepsspringen. Denk je dat dit iets voor jou is of wil je ergens meer informatie...

Lees verder »