Feest en gezelligheid op Koningsdag in Heerenveen

HEERENVEEN : Traditiegetrouw stond het centrum van Heerenveen op Koningsdag 27 april weer in het teken van een vrijmarkt. De winkelstraten werden dan weer voor een dagje het domein van de jeugd om de meest uiteenlopende spulletjes aan de man te brengen. Overigens waren veel fanatieke handelaartjes de avond en nacht van te voren al te vinden in het centrum om hun verkoopplaats af te bakenen. Rond 11.00 uur begon het lekker druk te worden in het Centrum. Op diverse locaties zag je de verkopers ingepakt in een warme deken. Maar op het Gemeenteplein en de Lindegracht was het goed vertoeven. De oliebollenbakker deed dan ook met dit weer goede zaken! In de loop van de middag is er dan weer een muzikaal feest op de Oude Koemarkt en Vleesmarkt in het centrum van het Friese Haagje. Ook nu is weer een groot podium op de Overkluizing waar verschillende dj’s...

Lees verder »