Geen ‘happy end’ in Harkstede voor Delta Impuls 1

HEERENVEEN – Het eerste seniorenteam van tafeltennisvereniging Delta Impuls sloot de voorjaarscompetitie af met de uitwedstrijd tegen TTV Argus 1 te Harkstede. Daar vochten Arnoud Hofman, Sander Derkx en Wadse Temme voor hun laatste, kleine kans op het kampioenschap van de Noordelijke 1e-divisie. Tegenstanders Gert Storteboom, Erik van der Greft en Raymondo Bosch hadden echter, met twee punten voorsprong, de beste papieren. In Groningen wachtte GTTC 2 in spanning af; bij een gunstige uitslag konden zij een dag later nog spekkoper worden. Aanvankelijk leek Argus de klus te gaan klaren. Al snel stond er een 3-1 voorsprong op het scorebord. Alleen Arnoud wist, met een overwinning op ex-eredivisie-speler van der Greft (dit lukte Arnoud eerder ook in Haskerdijken), een punt te noteren. Sander en Wadse brachten de spanning in de wedstrijd én de Noordelijke 1e-divisie vervolgens, met zeges op van der Greft en Storteboom, helemaal terug. Omdat Arnoud in Harkstede niet...

Lees verder »