Gezellige oranjebraderie Kollum trekt duizenden bezoekers

KOLLUM – Op donderdag 27 april  was er weer een gezellige drukte op de oranjebraderie in het centrum van Kollum dat jaarlijks duizenden bezoekers trekt. Voor de organisatie was het spannend wat het weer zou doen, toen de eerste bezoekers kwamen om 10.00 uur, kwam ook de zon er bij en werd het een droge dag met een fris windje. In het centrum waren overal stands ingericht met speelgoed, kleding, bloemen, elektrische apparatuur, gereedschap, boeken, dvd’s enzovoorts. Meteen vanaf het begin werd er al goed “handel” gedaan, vertelde een deelnemer. Ook voor een hapje en een drankje en een broodje hamburger kon men terecht. Bij de Paradisobar was live muziek met zanger Lytse Hille. Al met al een zeer geslaagde Oranjebraderie. FOTO’S SAKE BEERSTRA

Lees verder »