Grote drukte tijdens opendag

Woensdag 26 april organiseerde kinderboerderij Anna Zijlstra Hoeve in Dokkum weer een open dag. Er waren vele leuke activiteiten georganiseerd, waaronder schminken, een ritje op een ezel, verkoop van eigen gemaakte producten en er was een springkussen en poffertjeskraam aanwezig. Er werden demonstraties gegeven van onder ander schaapscheren, en kon je informatie krijgen over verschillende uilen rassen door Little Owls. Belangstellenden konden teven met een van de uilen op de foto. De aanwezigen werden binnen op de hoogte gesteld van de toekomstige verbouwplannen. De kinderen konden verder kennismaken met de aanwezige dieren. Al  had de speeltuin wel de grootste aantrekkingskracht. De kinderen konden hier naar hartenlust spelen onder het toeziend oog van de heit en mem vanaf het terras. Het was een geslaagde dag.Grote drukte tijdens opendag

Lees verder »