Iduna: Jake La Botz, Brûzerfestival en Hard in Scooters

DRACHTEN – Donderdag 4 mei komt blues/americana singersongwriter Jake La Botz naar Iduna. Zondag 7 mei vindt het Drachtster Brûzerfestival plaats en presenteert Iduna in Café Scooters ‘Hard in Scooters’ met metal van de bands Rude en Morfin. De kleurrijke muziek van Jake La Botz schommelt tussen rockabilly, folk, blues, en country en neemt je mee naar een rokerig bruin café waar hij zingt over de landschappen van Montana, het leven en de liefde.  Donderdag 4 mei om 20.30 uur komt deze artiest, eén van de weinige, nog levende echte blueslegendes naar Iduna.   De avond wordt afgetrapt door de jonge Friese songwriter Lennard Fopma (ex Diff).  Onder de naam Leonard Ford speelt hij virtuoze vuige deltablues van het beste soort. Brûzerfestival Ditjaar vindt voor de vijfde keer het succesvolle gratis toegankelijke Brûzerfestival in Iduna plaats. Het Brûzerfestival is een samenkomst van een aantal bevriende Drachtster bands die op zondag...

Lees verder »