IJsgekte voor Postcode Loterij-deelnemers in Katlijk

KATLIJK – Een hele wijk in Katlijk wint ijs. De IJsprijs van de Postcode Loterij is in de maarttrekking namelijk op postcodegebied 8455 in Katlijk gevallen. Vanaf volgende week kunnen de 109 winnaars hun ijsprijs afhalen. Inwoners van Katlijk die in de maarttrekking meespeelden met de Postcode Loterij, kunnen per lot kiezen voor een van de vier nieuwste smaken Ben & Jerry’s ijs. De winnaars krijgen een coupon thuisgestuurd waarmee zij hun prijs aankomende week kunnen ophalen bij een locatie in de buurt. Postcode Loterij – De samenleving wint altijd Bij de Postcode Loterij maken deelnemers maandelijks kans op honderdduizenden prijzen. Tegelijkertijd steunen zij goede doelen omdat de helft van iedere lot hiernaartoe gaat. Dankzij de 2,8 miljoen deelnemers is er dit jaar 341 miljoen euro geschonken aan 99 goededoelenorganisaties op het gebied van mens en natuur. Dit zijn onder meer: UNICEF, Natuurmonumenten, Greenpeace, het Wereld Natuur Fonds, Humanitas en Stichting DOEN.

Lees verder »