“Kollumergelegenheidskoor” zingt in Meckama State tijdens Koningsdag zeer geslaagd

Het oranje comité had deze keer gekozen voor een optreden van het “Kollumergelegenheidskoor”.Dit gelegenheidskoor bestond uit leden van “De Beurtskippers” en uit de Kollumer leden van het Amusementskoor “Haven in Zicht” uit Burum. Het was een fantastische middag voor de aanwezigen en het koor.Het koor genoot zichtbaar van het optreden en ook de beide accordeonisten Ale de Vries en Lieuwe de Jong speelden de sterren van de hemel. Na een welkom van Jetty Teeninga, voorzitter van het oranjecomité, werd als eerste het Wilhelmus gezongen.Voor de pauze werden verschillende liederen gezongen: Het lied van de IJssel, Aloha oe en Fannacht hie ik in frjemde dream. Dit lied van Piter Wilkens bezingt de wens om op wereldschaal vrede te brengen. Ondanks dat het een droom is moeten we er aan blijven werken. Samen bereik je meer dan alleen. Na de fantastische liederen “Hert fan Fryslân” en  Syn leafde foar see met als...

Lees verder »