Lentefair bij woonzorgcentrum Anna Schotanus

HEERENVEEN – Om de lente in te luiden organiseert Anna Schotanus op dinsdag 9 mei een gezellige lentefair in Heerenveen. Op deze fair worden diverse producten aangeboden, waaronder zelfgemaakte cadeauartikelen, groendecoraties en handwerkspullen. Ook is er van alles te vinden uit een zolderopruiming. Natuurlijk zullen een hapje en een drankje niet ontbreken. De organisatie van deze lentefair is in handen van team dagbesteding van Anna Schotanus, een woonzorgcentrum van Meriant. Zij heten u allen van harte welkom op deze gezellige dag! Locatie: woonzorgcentrum Anna Schotanus, Marktweg 104, Heerenveen Datum & tijd: 9 mei, 10.30 uur – 16.30 uur.   De toegang is gratis. Het bericht Lentefair bij woonzorgcentrum Anna Schotanus verscheen eerst op GrootHeerenveen.

Lees verder »