Omrin Estafette start in Leeuwarden met ‘recycle boulevard’

LEEUWARDEN – De Kringloopwinkel van Omrin Estafette Leeuwarden gaat verhuizen. Het nieuwe pand aan de Voltastraat 11- waarin momenteel nog Woonboulevard Leeuwarden gevestigd is- ligt pal naast de huidige locatie. Estafette gaat op de nieuwe locatie een ‘conceptstore’ in de vorm van een ‘recycle boulevard’ creëren. Dit betekent een unieke en inspirerende plek waar naast kringloopliefhebbers ook ondernemers, studenten en andere innovators met hart voor duurzame en innovatieve recycle-initiatieven elkaar kunnen vinden. De ‘recycle boulevard’ past binnen het nieuwe concept van Omrin om haar kringloopwinkels in te richten tot ruime en moderne multifunctionele omgevingen. Daarmee brengt Omrin de visies van inclusieve samenleving (een samenleving waarin iedereen meedoet) en de circulaire economie (streven naar gesloten kringlopen) op treffende wijze bijeen. Inclusieve samenleving Het ruime pand in Leeuwarden geeft Omrin Estafette de mogelijkheid nog meer mensen een ‘plek-om-onder-de-mensen-te-zijn’ te bieden. Daarin wordt maximaal geïnvesteerd in het aanbieden van aangepast en goed begeleid...

Lees verder »