Ontbijt en Puzzelrit op Koningsdag in Westergeest

De Feestcommissie had op Koningsdag weer een gezellige auto/ motor puzzelrit op het programma.Om 8.30 uur kon men gezellig met elkaar genieten van een luxe Koningsdag ontbijt.Dit was  in MFC “de Tredder” met feestelijke versiering weer prima klaargemaakt door de commissie.Om 9.30 uur was weer de puzzelrit, een traditie in Westergeest.Ook dit jaar had Durk Bijlstra weer een mooie tocht uitgeschreven, die hoofdzakelijk door eigen gemeente moest worden gereden, en deels door buurgemeente.In het begin van de rit was het niet al te moeilijk, maar halverwege de tocht kwamen er toch wat opdrachten, die verwarring veroorzaakten, om toch verschil in punten te krijgen.Om ongeveer 12.00 uur kon voorzitter Luitzen de Boer de 25 deelnemers bedanken voor hun deelname en kon men met de prijsuitreiking beginnen.1 Prijs Harmen Bijlstra2 Prijs Niek v/d veen3 Prijs Hein AdemaOntbijt en Puzzelrit op Koningsdag in Westergeest

Lees verder »