Punt Twa zoekt vrijwilligers

JOURE Bij Punt Twa kunt u terecht met vragen op het gebied van vrijwillige inzet, mantelzorgondersteuning en voor het invullen van (lastige) formulieren. Punt Twa is gevestigd in Joure, Lemmer en Balk. In Joure is dit bij Miks welzijn aan de Brugstraat 1, geopend op maandag, dinsdag en donderdagvan9:00 – 16:00 uur. Iedereen kan vrijblijvend binnenlopen voor informatie en advies. Vrijwilligersvacatures Punt Twa-Lijkt het u leuk om samen te fietsen, genietend van de buitenlucht en iets te betekenen voor een ander? Punt Twa is voor 61 een jarige man met een visuele beperking op zoek naar een vrijwilligerdie samen met hem af en toe een stukje wil fietsen op een duo fiets in de omgeving van Lemmer. Patyna-Houdt u van gezelligheid en lijkt het u leuk om de bewoners van Patynawat extra aandacht te geven? Patyna is voor locatie De Flecke in Joure op zoek naar een gastvrouw/-heer die ondersteuning...

Lees verder »