Route Bevrijdingscolonne 6 mei door Noordoost Friesland

ALDTSJERK – Na het overweldigend succes van vorig jaar, wordt zaterdag 6 mei weer een tocht door Fryslân gereden met de historische voertuigen van Keep Them Rolling.  Aldtsjerk is dit jaar verzamelplaats voor de grootste rijdende colonne van voertuigen van KTR door Fryslân. De voertuigen worden vanaf zaterdag 6 mei om 9.00 uur verwacht op landgoed de Klinze aan de van Sminiaweg 32 te Aldtsjerk. Hier kunnen de voertuigen worden bekeken door belangstellenden en is er muziek en een horeca- stand aanwezig. Om 10.00 uur geeft de colonneleider het signaal om te vertrekken voor een tocht door Noordoost Fryslân. Deze route is uitgezet door leden van Keep Them Rolling. Dit jaar is gekozen voor een route langs Wad, Stad en Wouden’. De vijftig voertuigen komen om 16.00 uur het park van de Klinze in Aldtsjerk weer binnenrijden. Ze zullen worden binnengehaald door de Big Band Leeuwarden in samenwerking met de Andrews...

Lees verder »