Slieker vertoont Lost City of Z

LEEUWARDEN – Lost City of Z en The Islands and the Whales zijn vanaf deze week te zien in Slieker. Verder staat de documentaire Waiting for Giraffes op het programma, evenals de filmspecial A Good Wife.  The Lost City of Z gaat over de legendarische avonturier Percy Fawcette. 
Aan het begin van de twintigste eeuw ontdekt hij op een van zijn tochten door het onontgonnen Amazonewoud restanten van een oude beschaving. Bij zijn terugkomst in Engeland wordt zijn verhaal afgedaan als onzin en wordt het idee van het bestaan van de mythische stad El Dorado belachelijk gemaakt. Fawcett is echter vastbesloten om terug te keren naar de jungle en deze mysterieuze stad te vinden. Het blijkt een levensgevaarlijke tocht die de hele wereld in zijn greep houdt. Do 27, 20:00 / vr 28, 20:45 / za 29, 20:45 / zo 30, 11:15 / ma 1, 20:00 / wo 3, 20:00 The...

Lees verder »