Spetterende acts tijdens scholenplaybackshow

KOLLUM Woensdag 26 april stond de scholenplaybackshow op het programma van de Kollumer Katdagen. Het publiek wat in grote getale op deze middag was afgekomen kon genieten van 16 prachtige optredens. De kinderen uit de onder- en bovenbouw van het basisonderwijs uit onze gemeente streden vol vuur om de eerste plaats. Bij de onderbouw is de eerste prijs naar ‘t Oegh Munnekezijl met het nummer Heksekedin. De tweede prijs Koningin Julianaschool Kollum met Oma’s aan de top. Derde prijs was voor Bernhardschool Kollum met Secret Love Song Bij de bovenbouw ging de eerste prijs naar Koningin Julianaschool Kollum met het lied Magie. Tweede prijs Prins Bernhardschool Kollum met Cantainersong. Derde prijs was voor De Wegwijzer uit Kollumerpomp met Bang Bang. De jury hadden deze middag de moeilijke taak om de deelnemers te beoordelen. De presentatie was deze middag in handen van Djoeke Numan. FOTO’S SAKE BEERSTRA

Lees verder »