Sprookjesfestival in De Harmonie

LEEUWARDEN – Het is meivakantie en dus het is tijd voor een feestje. Op zondag 30 april is er daarom een Sprookjesfestival in De Harmonie. Bezoekers leren op dit festival onder andere dansen, lopen als een fotomodel en zich gedragen als een echte prins of prinses. Dit heeft natuurlijk allemaal te maken met het grote bal in de sprookjesfoyer. Iedereen mag verkleed komen als zijn of haar favoriete sprookjesfiguur. Het Sprookjesfestival draait niet alleen om het grote bal. Er zijn twee voorstellingen te zien die deze dag het perfecte theateruitje maken voor het hele gezin. ‘Roodkapje de Musical’, een hoogtepunt tijdens het festival, is een hilarische musical voor jong en oud. Roodkapje is het eeuwenoud sprookje over een klein lief meisje dat koekjes gaat brengen naar haar oma. Maar wat zal roodkapje allemaal beleven tijdens deze reis, en wat is de vegetarische wolf Gerrit met zijn gemene vrouw Tina allemaal...

Lees verder »