Start fierljepseizoen 2017 met Jeugd-dag

HEERENVEEN – Op zaterdag 13 mei a.s. gaat in It Heidenskip fierljepseizoen 2017 van start! De 2e klasse start om 14:30 uur de competitie en vervolgens de 1e klasse om 19:00 uur. Voor de jeugd organiseert het Frysk Ljeppers Boun dit jaar voor de tweede maal op rij een heuse Jeugd-dag op vrijdag 28 april 2017 in Sportstad Heerenveen. Alle (beginnende) fierljeppende jeugdleden t/m 13 jaar aangesloten bij de Fryske afdelingen zijn hiervoor uitgenodigd. Het ochtendprogramma start vanaf 10:30 uur in de Turnhal en staat in het teken van de individuele sporter. Onder begeleiding van topljeppers, waaronder bijv. Bart Helmholt, kan er dan nog worden geoefend getraind op verschillende facetten van de fierljepsport. Kortom de laatste puntjes op de i voor de perfecte sprongen en uiteraard verre afstanden voor het aanstaande seizoen! Het middagprogramma staat in het teken van teambuilding, het kennismaken met de ljeppers van andere afdelingen en dit...

Lees verder »