VIDEO: Prachtige en gezellige activiteiten vrijmarkt De Westereen

In De Westereen was voor de vierde keer op Koningsdag een vrijmarkt met prachtige en gezellige activiteiten. Ouders en kinderen hadden op de vrijmarkt weer spullen van de zolder gehaald om dit te verkopen. Ook werden er zelfgemaakte cupcakes, ranja en chocolademelk verkocht. Voor de kinderen was de hele dag Clown Kokkie aanwezig. Konden ze energie kwijt op de springkussens, in de pannakooi en op het survival parcours. Er was spijkerbroek hangen en een ballonnen wedstrijd.De ochtend ging van start met optredens van “Ons Genoegen” en het shantykoor de Slykstappers uit Blija. 's Middags liet Clown Kokkie ballonnen op. Verder waren er nog optredens van het duo Syta en Marije uit Feanwâlden, classic rock band “All over Again” uit De Westereen en Jelle Jitse en Gyna ook wel bekend uit De Westereen.Tussendoor was de grote verloting van prachtige prijzen op de “welbekende Westereender manier” via het verlotingsbord. Op het terrein...

Lees verder »