Voorjaarsevent Houkepoort

SNEEK – Op het toekomstige wooneiland Houlepoort wordt zaterdag 6 mei  tussen 11.00 en 14.00 uur  een voorjaarsevent georganiseerd.  Op deze dag kunnen belangstellenden de locatie bekijken en zich  laten informeren over het actuele woningaanbod en de mogelijkheden. Er is een mogelijkheid om op te stappen en vanaf het water het project te bekijken.  In januari is gestart met de verkoop van de eerste woningen op het wooneiland Houkepoort met circa 180 woningen aan of vlakbij het vaarwater. Naast vrijstaande en halfvrijstaande woningen worden appartementen en rijwoningen gebouwd. De verkoop van de eerste fase is zeer voorspoedig verlopen. Ook de vrije kavels waren in no time uitverkocht.  Inmiddels is ook met de verkoop van de volgende fase van start gegaan, maar er zijn vanuit de eerste fase nog een aantal woningen beschikbaar. De huidige status is dat de procedure tot wijziging van het bestemmingsplan is afgerond en de omgevingsvergunning wordt aangevraagd. Met...

Lees verder »