Voorstelling over omgaan met groot verdriet

WERGEA – De muzikale voorstelling ‘De Brekbere Sirkel’ is woensdag 3 mei om 20.15 uur te zien in De Bidler in Wergea. Elise (Tet Rozendal) en Didier (Wybo Smids) beleven samen een vurige liefde. Maar als hun dochtertje ziek wordt en overlijdt ontvlamt Didier in woede en zoekt Elise troost. Wat gebeurt er als dat waar je het meest van houdt van je afgenomen wordt? Als het verdriet zo groot is dat je het niet hebt, maar dat je het bent? Elise vindt een uitweg. Ze beleeft haar finale. Ze treed nog één keer op, met Didier en hun band. Ze spelen nummers van Johnny Cash, Alisson Krauss, Emmylou Harris en Waylon Jennings. Woord en muziek vloeien naadloos in elkaar over in deze voorstelling. Tet Rozendal, Wybo Smids, Gurbe Douwstra en zijn band bestaande uit Wander van Duin, Jan de Vries en Tseard Nauta ontroeren Friesland met dit schurende verhaal...

Lees verder »