Vrijmarkt in Heerenveen trekt weer veel bezoekers

HEERENVEEN De traditionele vrijmarkt in het centrum van Heerenveen kon op Koningsdag weer rekenen op veel bezoekers. Lange rijen met slenterende mensen trokken op zoek naar dat ene koopje door de winkelstraten. Aan alle handel te zien waren er weer diverse zolders opgeruimd. Het weer zat donderdag redelijk mee. Na een koude start kwam de vrijmarkt dit jaar pas rond tien uur op gang. Wie last had van de kou kon terecht bij Scouting Van Maasdijk op het Gemeenteplein. Hier kon men een lekker broodje bakken en opwarmen bij het vuur. Rond drie uur waren de meeste verkopers weer vertrokken en kon de gemeente en Omrin aan de slag om de achtergelaten rommel op te ruimen. Op de Oude Koemarkt werd nog een mooi feestje gebouwd. Hier was het nog lang gezellig. Het bericht Vrijmarkt in Heerenveen trekt weer veel bezoekers verscheen eerst op GrootHeerenveen.

Lees verder »