Workshop digitaal bankieren ouderen

SNEEK – SNS winkel Sneek aan het Grootzand 12 organiseert workshops digitaal bankieren speciaal voor ouderen. Uit onderzoek van het Nationaal Ouderenfonds en SNS onder 900 ouderen blijkt dat 1 op de 3 ouderen hulp zou willen bij het doen van online zaken. Daarom is er de workshop ‘Stap voor stap digitaal bankieren.’ Deze heeft SNS samen met het Ouderenfonds en SeniorWeb gemaakt. In de workshop helpt de SNS klantadviseur de deelnemers op een tablet wegwijs worden in het veilig gebruik van internet, e-mailen en bankieren via de app. Voor ouderen valt het niet altijd mee om alle ontwikkelingen bij te benen. Syta van der Wal van de SNS winkel in Sneek: ,,Dat beseffen we maar al te goed. Daarom helpen we ze daar graag mee. Voor ouderen moet het net zo makkelijk zijn om een betaalopdracht via internet te geven of ons te mailen als voor ieder ander. We...

Lees verder »