Zaalteam VIOD wint met recordscore laatste competitiewedstrijd

Sporthal De Boekhorst te Oosterwolde was het decor van de laatste competitiewedstrijd van VIOD VR1.  Tegenstander was de nummer laatst op ranglijst, de Griffioen. De KNVB heeft besloten om de twee resterende wedstrijden tegen Nieuw Roden VR2 en Drachtster Boys VR3 te annuleren.VIOD heeft zich als kampioen geplaatst voor de play-offs, waar het op 5 mei (20.30 uur) de kampioen uit district Oost – Exstudiantes Zwolle – treft. In de thuiswedstrijd wist VIOD ‘maar’ met 5-0 te winnen. Nu werd de dubbele cijfers gehaald. Na een ruststand van 4-0 ging VIOD met name in de tweede helft helemaal los. Met geweldig voetbal, prachtige aanvallen en mooie doelpunten kwam er uiteindelijk een 0-16 eindstand op het scorebord. Een recordscore, want thuis tegen Reuz VR1 wist VIOD weliswaar ook 16 keer het net te vinden, maar moest één tegendoelpunt incasseren.Zaalteam VIOD wint met recordscore laatste competitiewedstrijd

Lees verder »