Zeilclinic van Olympisch kampioene Marit Bouwmeester op zaterdag 13 mei

ANJUM In het weekend van 13 en 14 mei staat Landal Esonstad in het teken van de watersport. Hoogtepunt is een exclusieve zeilclinic van Marit Bouwmeester, gouden medaillewinnares tijdens de Olympische Spelen in Rio de Janeiro (2016). Naast de zeilclinic valt er het hele weekend genoeg te beleven in het vestingstadje Landal Esonstad. Parkgasten en fervente bezoekers uit de omgeving kunnen meedoen met de zeilclinic, een klompboot of watersportarmbandje maken of een vlot bouwen onder leiding van het Fun & Entertainment team. Marit Bouwmeester behoort in de Laser Radial zeilklasse tot de absolute wereldtop. Haar status in de zeilsport werd eens te meer bevestigd door op de Olympische Spelen in Londen zilver te winnen. Haar absolute hoogtepunt is haar gouden medaille in Rio de Janeiro tijdens de Olympische Spelen van 2016.Milou Buisman, general manager van Landal Esonstad: “Wij vinden het een enorme eer dat we een olympisch kampioene op ons...

Lees verder »