Agenda | Lustrum Woudagemaalloop 2017

LEMMER Loopgroep Lemsterland houdt op 14 juni alweer voor de vijfde keer de Woudagemaalloop. Een hardloopevent voor jong en oud en dit jaar dus met een feestelijk tintje. Er zijn steeds meer hardlopers die deze mooie run weten te waarderen en het aantal deelnemers groeit nog ieder jaar. Vorig jaar waren er in totaal bijna 400 lopers en loopsters waaronder ook veel kinderen voor de Kidsrun. Dit jaar valt de Woudagemaalloop, vanwege organisatorische redenen, samen met de Avondvierdaagse. Het wordt dus een sportieve week voor Lemmer. De inschrijving voor alle afstanden is open en gaat via www.inschrijven.nl. Net als voorgaande jaren is er weer een Nijebalans Kidsrun van 1 kilometer en de IJB Groep Kidsrun van 2 kilometer. Voor de volwassenen is er de 5, 10 of de 15 kilomter run die langs het monumentale Woudagemaal zal gaan. Meer informatie op de website: www.woudagemaalloop.nl of op www.facebook.com/woudagemaalloop.

Lees verder »