Akkrum opent het watersportseizoen op 6 mei

AKKRUM – Jong en oud kan zich op zaterdag 6 mei bijna letterlijk laten onderdompelen in alles wat Akkrum/Nes in het komende seizoen aan watersport te bieden heeft. Onder de nieuwe naam Akkrum Opent! organiseert watersportvereniging AWS Eendracht  samen met een aantal lokale watersportbedrijven diverse activiteiten in Akkrum.  Klompkesilen De dag begint om 12.00 uur met het Iepen Frysk Kampioenschap Klomkesilen. Een zeilwedstrijd waarbij kinderen al van oudsher met hun Friese zeilklomp in Akkrum strijden om de wisselbeker voor de ‘vrije’ en de ‘Scherjon’ klasse. Deelnemers kunnen zich nog opgeven via website www.awseendracht.nl. Nautische markt Vanaf 13.00 uur presenteren diverse watersportbedrijven en andere ondernemers zich op de gezellige watersportmarkt. Hier is van alles op het gebied van watersport te vinden, van nautische kleding tot aan stoere rubberboten. kajuit- en dekconcerten Een primeur dit jaar zijn de zogenaamde  kajuit- en dekconcerten. Bezoekers kunnen vanaf 13.00 uur op verschillende klassieke en moderne schepen...

Lees verder »