Bloesemfeest ‘Bloesem in de Friese Wouden’

BOORNBERGUM – Fryske Frucht houdt zondag 7 mei voor haar donateurs, vrijwilligers en alle geïnteresseerden het Bloesemfeest ‘Bloesem in de Friese Wouden’. Tijdens dit Bloesemfeest vertelt de organisatie graag meer over het fruitinitiatief: ,,We blikken terug, maar kijken vooral vooruit naar het nieuwe appelseizoen en onze activiteiten. We hebben Betty Schotanus uitgenodigd om ter inspiratie het sappige verhaal van het jaarlijkse bramenfestijn Brommels te komen vertellen.” Het Bloesemfeest vindt plaatst in Restaurant Het Spijshuys aan Westerbuorren 2 in Boornbergum. Vanaf 10.30 uur staat daar de koffie/thee met iets lekkers klaar. Het Bloesemfeest start om 11.00 en duurt tot 13.00 uur. Aanmelden Aanmelden is noodzakelijk en kan via deze link: http://tinyurl.com/my9lbgv

Lees verder »