Broekster Boys zoekt assistent trainer

Broekster Boys is voor het komende seizoen op zoek naar een assistent trainer voor de A- selectieBroekster Boys is een ambitieuze club. Het eerste team komt uit in de 2e klasse. De club heeft de beschikking over een kwalitatief goed kunstgrasveld, waarop alle teams hun trainingen afwerken. De A selectie traint op dinsdag en donderdag. Op dinsdag is ook Douwe Graansma als keepertrainer aanwezig.Van de assistent trainer word verwacht dat hij naast hoofdtrainer Ron de Boer de trainingen van de A selectie verzorgt en op zaterdag actief betrokken is bij de voorbereidingen en begeleiding van wedstrijden. Ook zal je samen Albert Wijbenga (trainer van het prestatiegerichte 2e team) een actieve rol kunnen spelen bij de organisatie rond de jong senioren ( <23)Ben jij in het bezit van minimaal TC3 en ben je enthousiast over bovenstaande, stuur dan je brief met motivatie en cv naar voetbalzaken@broeksterboys.nlVoor aanvullende informatie kun je evt....

Lees verder »