De Maand van de Aarde: waarom u kunststof kozijnen of dakkapellen zou moeten overwegen

Van 22 april tot eind mei is het de Maand van de Aarde. Aan dit jaarlijks terugkerende evenement wordt wereldwijd veel aandacht besteed. Het idee achter de Maand van de Aarde is mensen na te laten denken over hun gedrag en hoe dat invloed heeft op de aarde. Mensen worden aangespoord een duurzame leefstijl na te streven en te beseffen hoe waardevol de aarde is. Ook kunststof kozijnen en dakkapellen dragen een steentje bij aan een beter milieu. Veel mensen denken nog steeds, onterecht, dat kunststof kozijnen en dakkapellen schadelijk zijn voor het milieu. Dat dat een misverstand is, wordt hieronder uitgelegd. 100% recyclebaar Kunststof kan heel goed gerecycled worden tot nieuwe grondstoffen voor nieuwe kunststof kozijnen en dakkapellen. Zo wordt het materiaal zoveel mogelijk hergebruikt. Kunststof is 100% recyclebaar. Duurzaam Kunststof kozijnen hebben een lange levensduur. Ze zijn nagenoeg ongevoelig voor weersomstandigheden waardoor ze jaren meegaan. Ze hoeven dan...

Lees verder »